Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.
Herkullinen vappubrunssi on tarjolla Hotelli Verson 2. kerroksen ravintolatiloissa ke 1. toukokuuta klo 11-16:30 välillä. Keväinen brunssikattaus on monipuolinen valikoima kauden parhaista raaka-aineista loihdittuja herkkuja.
Kattausajat Verson 2. kerroksen ravintolatiloihin;
Porrastamme kattauksia ja kattausaikamme ovat;
1. kattaus klo 11-13, klo 11:15-13:15, klo 11:30-13:30, klo 11:45-13:45
2. kattaus klo 13:45-15:45, klo 14:00-16:00, klo 14:15-16:15, tai klo 14:30-16:30.
Huomioittehan, että brunssin kattausaika on kaksi tuntia.
Tarjoilemme maistuvan vappubrunssin noutopöydästä.
Lapset 4-12 vuotiaat 25 €/hlö. Alle 4-vuotiaat veloituksetta.
Huomioittehan, että syöttötuoleja on ravintolassamme rajallinen lukumäärä.
ALKURUOKAPÖYTÄ
Marinoitua lohta, tillimaustettua kurkkua ja makeaa sinappikastiketta (M,G)
Maustesilliä ja ruohosipulia (M,G)
Kylmäsavulohitartaria ja mustapippurismetanaa (L,G)
Kevätsipulimajoneesilla marinoituja katkarapuja (M,G)
Grillattuja tiikerirapuja, valkosipuliaiolia ja inkiväärivihannesalaattia (M,G)
Pippuroitua härän paahtopaistia, wasabimajoneesia ja pikkelisipulia (M,G)
Paahdettua kalkkunarintaa ja parmesanpistouta (L,G)
Burratajuustoa, kirsikkatomaattia ja basilikaa (L,G)
Kirkasta varhaisperunasalaattia ja kaprista (M,G)
Pikkelöityä myskikurpitsaa ja cous cous-salaattia (M)
Parmesanjuustosalaattia, melonia ja balsamicoa (L,G)
Kevätvihannesalaattia ja vinegretteä (M,G)
LÄMMINRUOKABUFFET
Paahdettua siikaa, beurre blanc-kastiketta ja varhaisperunaa (L,G)
***
Pippuroitua häränfileetä, punaviinikastiketta ja salottisipulia (M,G)
***
Parsaa, bimiparsakaalia, kirsikkatomaattia, pinjansiemeniä, siitakesieniä ja hollandaisekastiketta (L,G)
JÄLKIRUOKAPÖYTÄ
Paahdettua valkosuklaamoussea, raparperia, mansikkaa ja kauracrumblea (L)
Tuorejuusto-passionhedelmäkakkua (L)
Verson marjakermakakkua (L)
Munkkeja ja simaa (L)
Kahvia ja teetä
Varaukset Hotelli Verson vastaanottoon sähköpostitse info@hotelliverso.fi tai puhelimitse 014-333 999.
Huomioithan, että paikkoja on rajallinen määrä - toimi siis nopeasti!
Tervetuloa nauttimaan vappupäivästä Versoon!
Hemmottele äitiä keväisellä herkkubrunssilla!
Lue lisääHemmottele läheisiä Yöpuu Yhtiön lahjakortilla!
Lue lisääSuuren suosion saavuttanut Verson Visa järjestetään taas tuttuun tapaan Magnus Malin vetämänä!
Lue lisää