Hotelli Verso Jyväskylä

Edut sinulle, kun varaat suoraan

  • Tarjoamme sinulle tervetulojuoman, 1.3-31.5.2017 välisenä aikana oleviin varauksiin
  • Ei piilokuluja
  • Varaamalla palvelun verkkosivuilla, puhelimitse tai sähköpostitse pystymme huomioimaan mahdolliset erikoistoiveenne
  • Varaamalla suoraan paremmat muutos- ja peruutusehdot
  • Tarjoamme mahdollisuuden varata maksutta kaksi kappaletta lippuja Jyväskylän Sinfonian konsertteihin (tarkista saatavuus varausvaiheessa)
  • Tarjoamme mahdollisuuden varata maksutta kolme paikkaa JYP:n SM-liigaotteluiden istumakatsomoon (tarkista saatavuus varausvaiheessa)

Varaa huone

Saapumisohjeet

Verso sijaitsee kävelykadun parhaalla paikalla Jyväskylän keskustassa. Hotellin ympäristöstä löytyvät teatterit, kuntosalit, ravintolat, yökerhot ja erinomaiset shoppailumahdollisuudet. Aamu-ulkoilijoille lähellä ovat myös Jyväskylän Harjun lenkkipolku ja Jyväsjärven rantaraitti.

Saapuminen autolla
Parkkihallin osoite: Yliopistonkatu 15 »
Parkkihallin osoite navigaattoriin: Lyseonkatu 3 »
Saattoliikenteen osoite: Asemakatu 12 »

Hotellin sisäänkäynti on kävelykadulla. Autolla saapuessa suosittelemme ajamaan suoraan Hotellin alla sijaitsevaan Verson parkkihalliin, josta pääset suoraan hissillä hotellin viereen kauppakeskuksen sisätiloihin. Takseille ja saattoliikenteelle suosittelemme Asemakatu 12 sijaitsevaa kääntöpaikkaa, josta on 100 m kävelymatka kävelykatua pitkin hotellin vastaanottoon.

Katso ajo-ohjeet »

Saapuminen joukkoliikenteellä
Hotellin osoite: Kauppakatu 35 »

Matkakeskukselta ja Messukeskukselta tullessa noustaan 300 m Väinönkatua pitkin ja käännytään vasemmalle Kauppakadulle/kävelykadulle. Kävelymatkan pituus Matkakeskukselta on noin 460 m.

Top