Hotelli Verso Jyväskylä

Kampanja-aika 26.6. - 23.7.

2 HH 95 € / yö
1 HH 85 € / yö

Hinta sisältää fantastisen hyvän aamiaisen, iltasaunan ja loistavat ostoedut yhteiskumppaneiltamme. Huomioithan, että huone maksetaan varausvaiheessa. Tarjoushintaisia huoneita rajoitetusti.

Kampanjakoodi kesä17

Varaa huone

Huoneet

Hotelli Versossa on 128 huonetta, joista 38 on kahden hengen superior-tason huoneita ja 8 saunallista kahden hengen superior-tason huonetta. Yöpymiskokemukseen kuuluu Hotelli Verson ainutlaatuinen suomalainen aamiainen, asiakassaunojen käyttö maanantaista lauantaihin klo 18-21 sekä ilmainen wi-fi.

 

Sisäänkirjautuminen klo 15:00

Uloskirjautuminen klo 12:00


KAHDEN HENGEN HUONE

Huonehintaan kuuluu Hotelli Verson ainutlaatuinen suomalainen aamiainen, ilmainen wi-fi ja HotelliTV info- ja palvelujärjestelmä.

Kahden hengen superior huone

Superior-huoneissa huonehintaan kuuluu kokin valmistama iltapala maanantaista torstaihin, Verson suomalainen aamiainen, kylpytakki ja tossut, ilmainen wi-fi, HotelliTV info- ja palvelujärjestelmä sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Superior-huoneissa on lisäksi huonekohtaisesti säädettävä ilmastointi.

Saunallinen superior-huone kahdelle

Saunallisissa Superior-huoneissa huonehintaan kuuluu oman saunan lisäksi kokin valmistama iltapala maanantaista torstaihin, Verson suomalainen aamiainen, kylpytakki ja tossut, ilmainen wi-fi, HotelliTV info- ja palvelujärjestelmä sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Superior-huoneissa on lisäksi huonekohtaisesti säädettävä ilmastointi.

Huonevarustelu

Hilding Anders -sängyt
Kylpyhuone, jossa suihku tai kylpyamme
Ilmastointi
Pimentävät verhot
Minibaari
Tallelokero
Silitysvälineet
Hiustenkuivain
40" taulutelevisio
Hotelli tv – info ja palvelujärjestelmä
Ilmainen Wi-Fi

Superior-tason huoneissa lisäksi:

Teen ja kahvin keittovälineet
Kylpytuotteet
Kylpytakit ja tossut

Info

Lisävuoteet 4-12 -vuotiaat 15€ /yö,
yli 12-vuotiaat 35€ /yö

Lemmikkieläinmaksu 20€ /yö

Naisten ja miesten asiakassaunat ovat käytettävissä maanantaista lauantaihin klo 18-21

Olemme savuton hotelli

Top