Hotelli Verso Jyväskylä

Kampanja-aika 26.6. - 23.7.

2 HH 95 € / yö
1 HH 85 € / yö

Hinta sisältää fantastisen hyvän aamiaisen, iltasaunan ja loistavat ostoedut yhteiskumppaneiltamme. Huomioithan, että huone maksetaan varausvaiheessa. Tarjoushintaisia huoneita rajoitetusti.

Kampanjakoodi kesä17

Varaa huone

Iltapala

Ma-to klo 18-21

Superior-huonessa majoittujille sisältyy huonehintaan
Hotelliasiakkaille 13,50€/hlö
Muille ruokailijoille 18€/hlö

Hotelli Verson iltapalalla asiakas saa valita kahdesta päivittäin vaihtuvasta annoksesta ruokaisan salaatin tai pasta/risotto annoksen. Tilauksesta avokeittiössä valmistettava annos tarjoillaan pöytään. Tilausten mukaan valmistettavat annokset ovat aina tuoreita ja pasta/risotto annokset ovat aina kuumia ja rakenteeltaan juuri sopivan kypsiä. Iltapalaan sisältyy sekä vihreä salaatti että Verson oman leipurin samana päivänä leipomat talon leivät. Iltapala kuuluu kaikkiin superior-tason huoneisiin majoittuville maanantaista torstaihin.

Avokeittiöstä lautaselle

Kokkimme valmistaa iltapalan annoksittain tilauksesta avokeittiössämme. Valittu annos tarjoillaan pöytiin lautasannoksena, tuoreena ja taatusti kuumana.

Risotto/pasta tai salaatti

Verson kokin valmistaman annoksen perustana on laadukas risottoriisi tai pasta, oikea tekotapa ja koostumus sekä laadukkaat lisukkeet. Tuore, maukas, kuuma ja rakenteeltaan juuri sopivan kypsä risotto tai pasta tarjoillaan sinulle lautasannoksena. Kevyemmän vaihtoehdon halutessasi voit valita myös ruokaisan salaatin, joka koostetaan tuoreista raaka-aineista.

Sesonkien raaka-aineet

Annoksien makuvaihtoehdot vaihtuvat päivittäin. Tuoreen, maistuvan ja lisäaineettoman ruoan perustana ovat sesongin parhaat tuotteet ja raaka-aineet. Ruokien reseptit ovat kokkiemme käsialaa.

Kokonainen makunautinto

Iltapalamme sisältää veden, talon vihreän salaatin ja oman leipurin tuoreen leivän, joka tarjoillaan pöytään iltapalalle saapuessasi. Sommelierimme on valinnut huolella viinin jokaiselle ruoalle, suosittelemme kokeilemaan.

Top