Hotelli Verso Jyväskylä

Edut sinulle, kun varaat suoraan

  • Tarjoamme sinulle tervetulojuoman, 1.3-31.5.2017 välisenä aikana oleviin varauksiin
  • Ei piilokuluja
  • Varaamalla palvelun verkkosivuilla, puhelimitse tai sähköpostitse pystymme huomioimaan mahdolliset erikoistoiveenne
  • Varaamalla suoraan paremmat muutos- ja peruutusehdot
  • Tarjoamme mahdollisuuden varata maksutta kaksi kappaletta lippuja Jyväskylän Sinfonian konsertteihin (tarkista saatavuus varausvaiheessa)
  • Tarjoamme mahdollisuuden varata maksutta kolme paikkaa JYP:n SM-liigaotteluiden istumakatsomoon (tarkista saatavuus varausvaiheessa)

Varaa huone

Valloittava Hotelli Verso Jyväskylässä

Verson Suomalainen aamiainen

Aamiainen on tärkeä osa hotellikokemusta. Tarjoilemme joka aamu maukkaudellaan vakuuttavan Verson suomalaisen aamiaisen. Kokkimme valmistaa aamiaissalissa aamiaismunakkaat asiakkaiden toiveiden mukaan.

Kokin valmistama iltapala

Maanantaista torstaihin iltapala kuuluu kaikkiin superior-tason huoneisiin. Illalliskokkimme valmistaa toiveiden mukaisesti ruokaisaa salaattia, risottoa ja pastaa sesonkien parhaista raaka-aineista. Iltapala on lisättävissä muihin huoneluokkiin lisäpalveluna.

Palvelua Jyväskylän sydämessä

Hotelli ja Baari Verso palvelevat sinua Jyväskylän keskustan kävelykadulla. Viihtyisän ja lämminhenkisen Baarin tarjonnasta löydät mm. laadukkaat juomat, lounaan, itseleivotut kakut ja leivät sekä pientä suolaista pitkälle iltaan.

Oma lämmin pysäköintihalli

Yliopistonkadulta, P-Torin kautta, on kulku hotellin alla sijaitsevaan lämpimään parkkihalliin. Hallista pääset hissillä aivan hotellin viereen sisätiloissa. Lisäpalveluna toimiva hallimme on vain hotellivieraita varten ja siellä on videovalvonta.

VERSON HUIKEAT KESÄHINNAT 26.6. – 21.7.

VARAA  HETIja hyödynnä samalla mahtavat ostoedut Kesä on täällä ihan ...

MUISTA LAHJAKORTILLA KEVÄÄN JUHLIJOITA JA HYÖDYNNÄ TOUKOKUUN TARJOUS

Muista lahjakortilla kevään juhlijaa. Valittavanasi on palveluita koko Yöpuu Yhtiön ...

Hotellin huoneet

Hotelli Versossa on 128 huonetta, joista 46 on kahden hengen superior-tason huoneita. Näistä kahdeksassa on oma sauna. Yöpymiskokemukseen kuuluu Hotelli Verson ainutlaatuinen suomalainen aamiainen ja huonehintaan sisältyvän wi-fin käyttö ja HotelliTV info-/palvelujärjestelmä.

Superior-huoneissa huonehinta sisältää lämpimän iltapalan maanantaista torstaihin sekä huoneen lisävarustelut.

Verso baari

Hotellin ala-aulassa sijaitsee viihtyisä olohuoneemme Verso Baari. Baarin tarjonnasta löydät cocktailit, viinit, käsityöläisoluet, kahvit ja teet. Juoman kanssa voit nauttia esimerkiksi täytetyn Verson leivän tai lautasellisen tapaksia. Mahtavat talossa leivotut kakut ja pullat kruunaavat kahvi ja juomanautinnon. Tarjontamme teille suunnittelevat ja toteuttavat talon omat kokit, kondiittorit ja baristat. Verson alati elävän viinilistan koostaa talon oma Sommelier.

Perheyrityksen palvelualttiutta 24/7

Tervetuloa Versoon, Jyväskylän parhaalla sijainnilla varustettuun raikkaaseen keskustahotelliin.  Majoittuminen meillä on helppoa ja vaivatonta, mutta enemmän kuin pelkkä hotellihuone. Olemme saatavillasi 24/7 eli ympäri vuorokauden, mihin aikaan liikutkin. Perheyrityksenä takaamme sinulle kodikkaan tunnelman sekä lämpimän vieraanvaraisuuden.

Aamiais- ja illallistila Silmu on hotellivieraidemme käytössä. Hotelllin alakerrassa sinua palvelee puoleen yöhön myös monipuolinen olohuoneemme Verso baari.

Top